Tre personer anhållna för mord och bilbrand

En man påträffades död i en brinnande bil i Klockaretorpet i Norrköping den 22 juni i år. Mannen som hittades i bilen visade sig vara bilens ägare, en 49-årig småbarnspappa. Han var känd av polisen sen tidigare men inte dömd för några allvarligare brott i Sverige men däremot dömd i Tyskland för människosmuggling år 2013. Mannen mördades efter att ha lämnat en föreningslokal, där kortspel förekom, mitt i natten.

Nu är två män och en kvinna anhållna, på sannolika skäl misstänkta för mord.

Polisen har genomfört ett omfattande utredningsarbete med bland annat dörrknackning i Klockaretorpet. Försvarare har förordnats för samtliga misstänka. Förhör ska nu hållas med de misstänkta i närvaro av sina försvarare.

Kammaråklagare Anna Hjort är förundersökningsledare. Utredningen är i ett inledande känsligt läge och åklagaren har inga ytterligare upplysningar att lämna i nuläget.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements