Mord på Frölunda Torg – kopplat till konflikten i Biskopsgården?

Under fredagskvällen sköts en man på Frölunda torg. Vittnen såg fler män skynda iväg efter skottlossningen och försvinna i en bil. Mannen var död när polisen kom till platsen. Han sköts enligt media när han satt i en bil. Under detta år har de flesta skjutningar och skottlossningar i Göteborg skett i Tynnered och Frölunda. Om denna dödsskjutning har samband med tidigare skjutningar i området menar polisen att det är för tidigt att uttala sig om ännu. Det samma gäller kopplingar till.

Namnet på den man som troligen är den som skjutits (jag har bara en källa än så länge och skriver därför inte ut det) tyder på att det finns en koppling till konflikten i Biskopsgården. Om det är denne man så har han kopplingar till den så kallade Vårvädersligan och är 33 år gammal, dvs en ganska hög ålder för en gängkriminell.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Mord på Frölunda Torg – kopplat till konflikten i Biskopsgården?”

Kommentarer inaktiverade.