Nazister har inte på bokmässan att göra

Yttrandefrihet innebär att var och en får säga vad den vill. Var och en får uttryck vad den vill. Även rasister och nazister. Det innebär inte att vi andra måste lyssna. Det innebär inte heller att vi andra måste upplåta plats åt rasister, fascister eller nazister. Det finns ingen anledning att göra det. Därför har nazister inte på bokmässan att göra.

Med nazister, rasister och fascister är det dessutom så att de inte har för avsikt att respektera någon yttrandefrihet.De är motståndare till yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet, religionsfrihet, pressfrihet och mycket mer. Därför bör de inte ges utrymme på bokmässan, i medier, i TV eller i radio. Inte någon stans. De ska inte få hyra lokaler, de ska inte säga vad de vill i andra kanaler än de som de själva äger och kontrollerar.

När de ges minsta lilla utrymme är det vi andra som får betala. De överfaller våra möten, de mördar homosexuella, invandrare och vänsteraktivister. Ju mer utrymme de får ju värre blir det. Bokmässan upplät plats åt nazister och nazisterna angrep ett flyktingseminarium (inte våldsamt den här gången, men det kan det bli nästa gång). Det finns ingen som helst anledning att ge dem utrymme nånstans.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements