Bloggaren Anders Romelsjö gör gemensam sak med nazister

Nya Tider är rasisttidning, en nazisttidning, en antisemitisk tidning. Jan Myrdal samarbetar med sagda nazisttidning genom att skriva en artikel i den. Anders Romelsjö gör gemensam sak med nazisterna. Han publicerar också Jan Myrdals artikel på sin blogg. Assad-anhängare. Putinförsvarare och nazikollaboratörer. Romelsjö och Myrdal. Sånt svineri.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Bloggaren Anders Romelsjö gör gemensam sak med nazister”

  1. ”Sånt svineri.”

    Ja, visst är det. Särskilt förvånad blir man dock inte. Läser man Romelsjös blogg är den fylld av antidemokratiskt lort, beundran av fascistoida diktatorer och förakt för mänskliga rättigheter. Går man in i kommentarsfälten påhejas Romelsjö ofta av ett antal konspirationsteoretiker, vars seriositet är totalt obefintlig. Att Romelsjö upplåter sin blogg till Myrdal, som han verkar beundra på samma sätt som en lågstadiekille beundrar Zlatan, att sprida brun dynga följer liksom hela bloggens logik.

Kommentarer inaktiverade.