Dubbelmord i Rinkeby

Polisen fick in samtal om skottlossning i området kring Rinkebystråket strax innan klockan 22. Vid ankomsten till platsen påträffade polisen två döda personer på ett kafé. De ska ha påträffats inne i kaféets diskutrymme. Senare framkom det att en person också skottskadats då denne uppsökt sjukvården på egen hand.

Enligt uppgifter i Aftonbladet ska två-tre personer ha lämnat platsen i en vit skåpbil efter skottlossningen. Deras uppgiftslämnare säger vidare att automatvapen ska ha använts. Det är lite oklart exakt vilka som dödats men en av dem kan eventuellt vara kopplad till en person som tidigare dödats i gängrelaterat våld. Om uppgifterna är korrekta är det hela kopplat till en längre serie med mord i Stockholms västra delar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

Ett Svar på “Dubbelmord i Rinkeby”

Kommentarer är stängda.