Man anhållen för mordet på Blidvädersgatan

Den man som i förrgår mördades på Blidvädersgatan var god vän med Adrian Kastrati som blev skottskadad vid en tidigare skjutning en månad tidigare i närheten av Blidvädersgatan. Adrian Kastrati är i sin tur kusin till en ledande person i Vårvädersligan, Berat Kastrati.

Den mördade unge mannen som ska ha burit namnet Mohamed Sarhan var i 20-årsåldern. Han var själv misstänkt för att ha deltagit i bråken på Sommarvädersgatan under midsommardagen. Han satt en tid häktad för våldsamt upplopp. Två andra män, Elias Jobe och Hassan Abdirisaq, dömdes för våldsamt upplopp och ett mordförsök. Elias Jobe är bror till Eddie Jobe, en av de ledande personerna i Vårvädersligan.

På annandagens morgon hämtade en person till förhör. Han anhölls senare som misstänkt för inblandning i mordet. Det är ovanligt att folk grips för gängrelaterade skjutningar och mycket ovanligt att någon anhålls så snabbt som i detta fall. Polisen vill inte avslöja något mer om anhållandet på grund av förundersökningssekretess.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Man anhållen för mordet på Blidvädersgatan”

Kommentarer inaktiverade.