Två personer anhållna för inblandning i dubbelmord i Tynnered

Den 31 oktober sköts två bröder till döds på en innergård på Briljantgatan i Tynnered. De skjutna bröderna hette Farzad Rostami och Rowshan Rostami och mordet på dem ingår i en kedja av våldsdåd i Tynnered som startade år 2013. Ganska tidigt i utredningen greps en 25-åring som misstänkt för dubbelmordet men han släpptes snart igen.

Nu har två unga män,19 respektive 23 är gamla, anhållits som misstänkta för inblandning i dubbelmordet. De är misstänkta för medhjälp till mord och inte för själva mordet.  Informationen om anhållanden är knapphändig från polisens sida, men de misstänkt finns sannolikt inom de smala kretsar i Tynnered där konflikten hittills utspelat sig, med många gamla vänner och släktingar inblandade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Två personer anhållna för inblandning i dubbelmord i Tynnered”

Kommentarer inaktiverade.