23-åring häktad för dubbelmord i Tynnered

I veckan greps och anhölls en 23-årig man och en 19-årig man som misstänkta för inblandning i dubbelmordet på bröderna Rowshan och Farshad Rostami i Tynnered. 19-åringen släpptes snabbt igen, men 23-åringen häktades i lördags som misstänkt för mordet. Enligt en del uppgifter ska den häktade unge mannen heta Christoffer Andersson.

Dubbelmordet är kopplat till en kedja av mord och våldshändelser i Tynnered som startade år 2013. På ena sidan av konflikten står en grupp släktingar och deras vänner, på andra sidan en grupp vänner till Mazdak Vermahmood som mördades på Frölunda Torg i september.

Dubbelmordet i Tynnered är ytterligare ett gängmord som polisen i Göteborg tycks vara på väg att lösa. Det är en av de saker som skiljer polisen i Göteborg från polisen i Stockholm och Malmö. Polisen i Göteborg löser faktiskt en del av de gängrelaterade morden och våldsdåden. I Malmö och Stockholm tycks de inte kunna lösa ett enda fall.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements