Tredje högerextrema terrorbomben i Göteborg?

Tidigare har det sprängts bomber mot vänstercafét Syndikalistiskt Forum och en flyktingförläggning i Järnbrott. För bomben mot Syndikalistiskt Forum sitter en kände nazist och medlem i Nordiska Motståndsrörelsen vid namn Viktor Melin häktad. Det finns anledning att tor att han eller någon annan nazist också låg bakom bomben mot flyktingförläggningen i Järnbrott.

Nu har polisen hittat ett misstänkt föremål på en annan flyktingförläggning i Göteborg, nämligen  på Lilleby camping på Hisingen. Än så länga vet ingen om det är en riktig bom eller bara ett mystiskt föremål som gjort att vakter,och plis tar det säkra före det osäkra och hanterar det som om det vore en bomb.

Idag har även ett par parkeringsvakter som arbetade i Lövgärdet eventuellt angripits med något explosivt föremål efter att en person hamnat i bråk med dem. Exakt vad det är som exploderat är oklart, men det verkar inte ha blivit några personskador. Polisen lät utrymma två hus och spärrade av en parkering efter smällen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements