Ytterligare en gripen för juldagsmordet på Blidvädersgatan

En man i 25-årsåldern har gripits och anhållits som misstänkt för inblandning i mordet på Mohamed Sarhan på Blidvädersgtaan nära Vårväderstorget i Biskopsgården under juldagen 2016. Han är misstänkt för att ha beställt eller beordrat mordet.

Den nu anhållne är troligen Sebastian (Bebben) Jamal Jobe, bror till Eddie Jobe som anses var en ledande person i det kriminella nätverket i södra Biskopsgården som brukar kallas Vårvädersligan. En annan bror, Elias Jobe, har nyligen blivit dömd för inblandning i bråk på Sommarvädersgatan under midsommardagen 2016.

Sen tidigare är Rasmus Dahl och Stefan Tesic häktade för inblandning i mordet som är en intern uppgörelse inom Vårvädersligan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements