Tre personer häktade för dubbelmord i Hallonbergen

Fouad Saleh, Mikael Chamoun och en ung kille på 16 år har häktats på sannolika skäl misstänkta för mord på José Axelsson och Elizabeth Ruth Axelsson i Hallonbergen norr om Stockholm i tisdags. Kvinnan som mördades i parets lägenhet avled kort efter att polis kommit till platsen och mannen som knivhöggs utanför lägenheten dog på Karolinska sjukhuset.

Ytterligare person som delgavs misstanke samma dag som mordet inträffade släpptes samma dag och är numera helt avskriven från utredningen.

– Det finns dock omständigheter som tyder på att ytterligare en person har varit inblandad i händelsen, säger kammaråklagare Olof Calmvik i ett pressmeddelande.

Morden kan bero på en rättegång om narkotikahandel som skulle ägt rum i Uppsala en 8 mars. José Axelsson var en av de misstänkta i målet. En annan möjlig orsak är att någon i paret var vittnen till ett tidigare mord.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements