Bombattentat i Majorna – nazistbomb igen?

Av allt att döma har någon sprängt en bomb i trapphuset på Lotsgatan 5 A i Majorna i Göteborg. Skadorna var relativt små och det är oklart om det var riktat mot nån speciell person. Med tanke på att det skedde i Göteborg där nazister sprängt 3 bomber den gångna vintern finns det väl anledning att tro att det eventuellt kan handla om en sådan bomb även denna gång.

Det andra spåret är naturligtvis att det istället handlar om en gangsterrelaterad sprängning som i så fall kanske har en koppling till konflikten i Biskopsgården. En person i den aktuella uppgången har samma efternamn som en av de misstänkta mördarna när det gäller mordet på Blidvädersgatan i december. Namnet är dock inte ovanligt så det kan vara en ren slump.

En adress i närheten, Lotsgatan 8, figurerade flitigt i utredningen om dubbelmordet på Vår Krog & Bar på Vårväderstorget. Detta då den användes av de som dömts för brottet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Bombattentat i Majorna – nazistbomb igen?”

Kommentarer inaktiverade.