Ingen bomb i Majorna

Sprängningen i trapphus på Lotsgatan i Majorna har enligt GP visat sig vara en fyrverkeripjäs och ingen bomb eller handgranat. Handgranat hade väl tytt på nåt gangsterrelaterat, bomb på nazister. Men fyrverkeripjäs tyder väl snarast på ungdomar eller barn som roat sig. Att den inte var riktad mot en specifik lägenhet stärker denna teori.

Annars finns det ett kollektiv med flyktingaktivister i en port i närheten såväl som en känd gangster skriven på den aktuella gården. Det senare är en person som anses knuten till det så kallade Majornagänget, ett lokal kriminellt nätverka med kopplingar till det asiatiska cannabisodlarnätverket som sprängdes häromåret liksom till Naserligan. Så det skulle också kunna handla om att aktivister eller kriminella skulle skrämmas.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements