Poliser angripna i Hammarkullen

En grupp om ett 20-tal ungdomar, kanske så många som 30, angrep på lördagskvällen poliser i Hammarkullen. Sannolikt handlar det väl  om personer och ungdomar tillhörande släkten Alikhan och deras närmaste omgivning.

Det hela kan om det är så att det handlar om Alikhan-släkten troligen ses som en protest mot att en lång rad medlemmar i släkten Alikhan den senaste tiden häktats och/eller åtalats för grov brottslighet. Polisen har sen en tid tillbaka skruvat åt tumskruvarna för brottsliga individer ur släkten Alikhan genom förundersökningar, razzior och ingripanden.

Polisens ingripanden mot kriminella medlemmar i släkten Alikhan har mottagits positivt av många som bor och verkar i Hammarkullen och andra stadsdelar i Angered. Många anser det är på tiden att de kriminella i den ökända släkten kläms åt.

Samtidigt kan det inte helt uteslutas att de poliser som från början angreps agerat på ett oriktigt och aggressivt sätt vilket lockat fram negativa reaktioner hos en del ungdomar vilket sen kan ha utnyttjats av personer ur släkten Alikhan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements