En tredje misstänkt för mordet på David Isho

En tredje person har gripits som misstänkt för mordet på David Isho. Han har häktats för medhjälp till mord och därmed sitter nu tre personer häktade för mordet. De två första häktade har koppling till släkten Alikhan och det har sannolikt också den tredje som av allt att döma är från Hjällbo.

Den nu häktade var en av de misstänkta, men aldrig åtalade, i fallet med en grovt misshandlad äldre manCarl-Eric Cedvander, på Kortedala torg. Han hördes däremot som vittne vilket resulterade i en anmälan om mened. Denna förundersökning lades dock ner. Två ungdomar dömdes för misshandeln. I hovrätten skärptes straffet.

Förundersökningen om mordet på David Isho är den tredje stora brottsutredningen som berör misstänkta som tillhör släkten Alikhan. I ett annat ärende som rör hot, misshandel med mera har flera personer ur släkten åtalats och i ett ärende kring utpressning mot två byggföretagare har två personer dömts. En av de två dömda i det sistnämnda ärendet hör också till de häktade för mordet på David Isho.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements