Soligt och varmt på 1:a maj med Vänsterpartiet som dominant

Det var en solig och varna första maj i Göteborg i år. Mycket folk på stan, mycket folk på Järntorget, mycket folk på Socialistiska partiets möte. Vänsterpartiet hade som vanligt det största demonstrationståget med Syndikalisterna som god två. Kommunistiska Partiet stod och stampade vad det gäller antalet demonstranter trots att Rättvisepartiet i år gick med i deras tåg.

Enligt den eminenta räknare som Socialistiska Partiet anlitar varje år så vet i att det cirka 4 300 deltagare i Vänsterpartiets tåg, vilken är en ökning med över 1 000 personer. Syndikalisterna ökade med 350 till ungefär 1 900, socialdemokraterna var lika många som förra året, dvs ungefär 1 200 och Kommunistiska Partiet var cirka 600 vilket är lika många som förra året.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Soligt och varmt på 1:a maj med Vänsterpartiet som dominant”

 1. ”….socialdemokraterna var lika många som förra året, dvs ungefär 1 200”

  Man kan undra varför de ens bryr sig. 364 dagar om året för de högerpolitik och en dag om året kommenderas några få ”trogna” ut för att bära röda fanor. Fy fan vilket jävla hyckleri.

  1. Det är i princip bara partifunktionärer som går i tåget.PÅ Götaplatsen är det lite mer folk för då många äldre går/åker direkt dit.

   1. Och så är det nog inte enbart i Göteborg, det du beskriver stämmer mycket bra med det jag hör från andra håll. Detsamma gäller den höga medelåldern, om man undantar ett antal broilers i SSU är återväxten ett jävligt stort problem för sossarna (har en släkting som är nån sorts ombudsman och som säger att han sover dåligt så fort han tänker på partiets framtida väljarbas).

    Varför rösta på en jävla högerkopia om man kan rösta på originalet?

Kommentarer inaktiverade.