Martin Wannholt svamlar i ETC

Göteborg har begåvats med ett nytt missnöjesparti på högerkanten. Sen tidigare har vi Vägvalet, Moderaterna och det högrerextrema fascistpartiet Sverigedemokraterna. De fyra partierna kommer att plocka röster av varandra och vänstersidan kommer att vinna valet igen.

Det nya partiet heter Demokraterna (snacka om att ha hybris, storhetsvansinne) och partiledaren heter Martin Wannholt, en utesluten moderat., Han har intervjuats i ETC Göteborg och inte helt oväntat svamlar han och pratar gallimattias, strunt helt enkelt.

Göteborg är sen mycket länge en extremt segregerad stad. Det är sannolikt att segregationen ökat under senare år på grund av bostadsbrist och privatiseringar av bostäder, skola och vård. Det är en politik som stötts av all större partier i Göteborg.Den är ändå felaktig. Wannholt har deltagit i de beslut som lett till det nuvarande läget. När han då kritiserar den politik som lett till ökad segregation är det inget annat än hyckleri och att kasta sten i glashus. Han är medansvarig för läget.

Han har dessutom helt fel på en annan punkt. Det fisnn inte några organsierade nazister i Göteborg. Något som är extremt ovanligt. Göteborg har sen 1930-talet varit ett centrum för nazistiska organisationer i Sverige, men så är det inte sen 10-talet år tillbaka. att de dyker upp i Göteborg med jämna mellanrum betyder inte att de finns som organiserad kraft i staden. Wannholt vet helt enkelt inte vad han pratar om och han pratar därför strunt. Han svamlar.

I övrigt säger han faktiskt inget med värde och innehål i inlägget. Han är mot Västlänken. Det visste vi. Han vill ha mindre segregation. Hyckleri. Han svamlar och är okunnig om nazister. Han tycker staden satars på fel grejer men har inge konkreta förslag på andra saker som han vill satsa på. Det är traditionell gnällig borgerlig missnöjespolitik utan substans. Bara verbalt gnäll. Svammel.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements