Första skjutvapenmordet på över 4 månader i Göteborg

I över 4 månader har det inte varit en enda skottlossning i Göteborg. Inte ett enda gängrelaterat mord. Det är en mycket lång tid utan att skjutvapnen talat på stans gator. Denna period avbröts idag på ett mycket brutalt sätt genom att en man mördades klockan 9 på morgonen utanför Lövgärdesskolan i Lövgärdet där han arbetade som lärare. Mannen var bosatt i Hjällbo och ungdomsledare i olika idrottsföreningar.

Den skjutne mannen är inte känd från någon brottslighet och därvidlag liknar mordet det senaste mordet som skedde i Lövgärdet, mordet på David Isho. Det mordet utfördes sannolikt av personer knutna till familjen Alikhan och personer från denna familje då det är några sådana personer som sitter häktade som misstänkta för det mordet. Om även detta mord har någon koppling till den ökända släkten är för tidigt att säga.

Tre personer såg skjuta mot mannen som befann sig i en bil. De flydde från platsen i en blå Renault. En man har än så länge först till polisen som för förhör. Han har inte gripits. En mängd vittnen inklusive flera elever på skolan såg mordet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Första skjutvapenmordet på över 4 månader i Göteborg”

  1. Pingback: Annarkia

Kommentarer inaktiverade.