Skjuten man funnen i skogsparti nära Frölunda Torg

Sent på söndagskvällen larmades polisen till ett skogsparti i närheten av Frölunda torg efter att en död man hittats. Polisen rubricerar ärendet som ett misstänkt mord då mannen blivit skjuten med flera skott.

Enligt en del uppgifter handlar det om ett mord med koppling till den konflikt som finns mellan två kriminella grupperingar i Tynnered och Frölunda. Mannen ska enligt samma uppgifter ha varit anmäld som försvunnen sen början av maj och ska ha ett gediget brottsregiste.

Andra uppgifter hävdar att han är målsägande i ett tidigare kidnappningsärende. I det sammanhanget sägs att han skulle ha kidnappats i söndags. Men det stämmer ju i så fall inte de uppgifter som hävdar att han varit försvunnen sen början av maj. Uppgifterna handlar sannolikt om två olika personer.

Om det handlar om en kidnappning är ju frågan om det då handlar om kidnappningen efter en kasinovinst som ägde rum någon gång 26-28 maj och för vilken tre personer sitter häktade.

Polisen vill inte kommentera uppgifterna om att den mördade unge mannen funnits i polisens register, dels som anmäld försvunnen eller som målsägande i en kidnappning (människorov). Identiteten på mannen är ännu inte helt fastställd och kanske är det delvis en orsak till de olika spekulationer som förekommer. Hur länge han varit dör eller legat på platsen i skogen är heller inte känt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements