Mord i Norsborg, polisskott i Årsta

I måndags kväll hittades en svårt skadad 22-årig man i en källarlokal i Norsborg. Han avled senare på sjukhuset. De misstänkta förövarna stal därefter en bil som polisen senare påträffade utanför ett hotell vid Årsta partihallar.

När polisen skulle kontrollera det parkerade fordonet blev de angripna av två män som kom ut ur en lokal i närheten. Polisen avlossade då skott mot gärningsmännen. En av dem skadades och fördes till sjukhus medan den andre greps.

De två männen är nu misstänkta för mord på mannen i Norsborg. Det är väl sannolikt att mordet i Norsborg har koppling till den konflikt som finns mellan ett kriminellt nätverk i Östberga och ett kriminellt nätverk i Bredäng. Nyligen grep polisen också flera personer med koppling till Östberganätverket för inblandning i utpressning. I det fallet greps de ihop med personer med koppling till det kriminella nätverk som brukar gå under namnet Lejonen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements