Tre personer skjutna i Bergsjön

Igår kväll sköts tre personer i Bergsjön. En av dem sköts av polisen efter att de kommit till platsen efter ett larm som skottlossning vid halvtiotiden och hittat två skjutna män i närheten av eller på Komettorget. Det fanns många vittnen till händelserna.

Mannen som sköts av polisen flydde från polisen i en bil. Han ska antingen ha skjutit mot polisen eller försökt köra på dem då han är gripen som misstänkt för mordförsök alternativt dråpförsök på polisen.

De två som polisen hittade är av allt att döma allvarligt skadade. Ingen är gripen för att ha skjutit de två allvarligt skadade männen. Skjutningen är den första i Bergsjön på mycket länge, faktiskt ett par år sen det skedde sist.

Alla tre männen är identifierade av polisen och i 25-30-årsåldern och identifierade. Polisen vill inte uppge om de är känd av dem sen tidigare, men det mesta tyder nog på det. att det handlar om en uppgörelse i den undre världen av nåt slag är väl också sannolikt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Tre personer skjutna i Bergsjön”

Kommentarer inaktiverade.