Polis dödad i olycka efter rån i Torpa

4 personer rånade en butik vid Kaggeledstorget i Torpa (eller Vidkärr för den som hellre använder det namnet på området). Efter rånet började polisen jag dem. Under jakten blev en polis i 40-årsåldern påkörd.

Tre av rånarna sågs springa över E20 vid Ånäsmotet. När polismannen följde rånarna till fots över vägen blev han påkörd av en bilist som inte hade något med rånet att göra. En ren olycka alltså.

De tre personerna som sprang över E20 greps dock snabbt. Jakten efter den fjärde personen fortsatte och 30 minuter senare greps även den fjärde personen i nära Kaggeledstorget. Men rånarna är inte de som dödat polisen utan han dog så vitt det går att förstå i en bilolycka. De som körde ihjäl honom är inte gripna och det är okänt vilka det är.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

PS. Rånet skedde alltså på rangerbangården, på SKF:s fabrik, vid sopförbränningsanläggningen eller värmekraftverket. Dvs inte alls i Sävenäs som GP uppger. Journalister, i detta fall Julia Sandstén Vikberg, utan lokalkännedom och allmänbildning är tyvärr ett otyg.

Advertisements