Man skjuten vid Bergkristallparken i Tynnered

Under torsdagskvällen blev en man skjuten i Tynnered i Göteborg. Skjutningen skedde vid Bergkristallparken som ligger i närheten av Guldringen där en ung man sköts ihjäl för ett par månader sen. Den skottskadade mannen som är mellan 20 och 30 år gammal fördes till sjukhus med oklara skador. En förundersökning med brottsrubriceringen försök till mord har inletts.

Flera vittnen har sett två mörkklädda unga män i en mörk personbil lämna platsen i samband med skottlossningen.

Sannolikt hänger väl skjutningen i Bergkristallparken ihop med tidigare mord och skjutningar i Tynnered och är därmed en del av den långvariga konflikt som finns mellan två kriminella grupperingar i Frölunda och Tynnered. Alternativet är att en knarkaffär gått snett.

Läs mer:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Man skjuten vid Bergkristallparken i Tynnered”

Kommentarer inaktiverade.