En skjuten och 3 misshandlade i Tynnered

Uppemot 6 personer, unga män, tycks ha träffats på Björkhöjdsgatan i Tynnered under söndagskvällen. En av dem kördes från platsen med svåra skottskador, tre andra kördes till sjukhus med med lindriga skador efter misshandel. Enligt vittnen lämnade två personer platsen direkt efter skjutningen. Den skjutne är i 20-årsåldern.

Det mesta tyder på en uppgörelse i den undre världen och skedde inte så långt från Bergkristallparken där en känd gängmedlem sköts ner för en tid sen. Två personer greps ganska snabbt som misstänkta för den skjutningen men de släpptes efter en kort tid hos polisen. Den skjutningen utgjorde en del i den långvariga konflikt mellan olika kriminella som pågått i Tynnered ett par år.

Det sannolika är att den skjutning och misshandel som inträffade på Björkhöjdsgatan igår också är en del av gängkonflikten i Tynnered/Frölunda.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements