Nazistiskt praktfiasko i Göteborg

Nazisterna vågade inte parkera inne i Göteborg utan de parkerade ute på gränsen till Mölndal. Redan innan de kom till sin samlingsplats kom de i konflikt med polisen då de gick en väg som polisen inte anvisat dem. De gick istället till Gårda där de stoppades av polisen. De var inte fler än 400 vilket är mindre hälften mot vad de hävdade att de skulle bli. Totalfiasko på två punkter. De var få. De lyckades aldrig genomföra en marsch. De 29 omhändertagna och 35 gripna är nästan uteslutande nazister. Alla våldsamma upplopp har nazisterna stått för.

VI antifascister var 10 000 på Heden. Under många timmar. Mycket lyckat, mycket fredligt, mycket lugnt, mycket folkligt, mycket bra. Det har inte varit någon konflikt mellan antifascister och polisen. Totalseger för antifascismen. Praktfiasko för nazisterna.

Lite inte på vad som står i media. Vid Heden lämnade polisen och upphävde PL 24-området. Inga inbrytningsförsök från antifascister skedde. Andra påståenden som förekommer i media är lögner. Polisen förnekar bråk mellan antifascister och polis. Det kan naturligtvis har förekommit mindre incidenter, men inte mer. Läs polisens sida där allt handlar om nazisterna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Nazistiskt praktfiasko i Göteborg”

Kommentarer inaktiverade.