10 personer gripna för mordet på Nabil Haidar

Nabil Haidar sköts den första april i år till döds i Uppsala. Dådet fångades på övervakningsfilm. I den 49 sekunder långa filmen syns enligt SVT en bil först cirkulera runt parkeringen. Sedan syns hur en svart Porsche kör in på parkeringen, hur två maskerade män klädda i vita overaller kliver ut ur bilen och springer fram mot Haidar som sen skjuts. Själva skjutningen sker dock utanför bild.

Nu har 10 personer gripits efter att ha anhållits i sin frånvaro som misstänkta för inblandning i mordet, 3 stycken är misstänkta för själva mordet, 6 stycken för medhjälp och 1 misstänkt för anstiftan. De gripna ska vara hemmahörande i Uppsala och Stockholm samt i huvudsak födda på 1990-talet. En av de som gripits och anhållits har tidigare varit häktad som misstänkt för mordet medan flera andra varit anhållna som misstänkta för inblandning i mordet.

Då Nabil Haidar tidigare varit misstänkt för mordet på en person i Södertäljenätverket så skull det hela kunna vara en hämnd för detta, men det verkar inte vara så då ingen av de häktade tycks ha koppling till Södertälje.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements