Hasch och amfetamin hittat i hyrd lokal nära skola

I söndags grep polisen en man i Göteborg som misstänktes för narkotikabrott. På sig hade han då nycklar som gick till en uthyrd lokal som ligger inom samma område som en grundskola på Hisingen. Husrannsakan genomfördes i den aktuella lokalen varvid närmare fem kilo marijuana och hasch samt ett drygt halvt kilo amfetamin hittades.

Två män sitter nu anhållna för grovt narkotikabrott med anledning av razzian mot den aktuella lokalen och fyndet av narkotikan. En av de gripna männen har varit medlem i Brödraskapet Wolfpack och var en av dem som 2004 dömdes för medverkan i en gruppmisshandel av folk från Bengalos MC i Uddevalla. Han ska numera vara knuten till något av de kriminella nätverken som finns i Biskopsgården och är i 35-årsåldern. Senast i våras åtalades han för rattfylleri och ringa narkotikabrott och förra året ingick han i en utredning om försök till grovt narkotikabrott. Han har också dömts för grovt vapenbrott.

Lokalen hyrdes av den ena av de två gripna männen för att användas som replokal/musikstudio. Den aktuella lokalen har ingen koppling till skolan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements