Skottlossning i Trelleborg

Polisen fick på torsdagsskvällen omkring klockan 22:30 flera samtal om en misstänkt skottlossning inne i centrala Trelleborg. Flera personer med skottskador anträffades när polisen anlände till platsen. Fyra personer, män, fördes med ambulans till sjukhusen i Malmö och Lund. Mints två av dem är skottskadade men ingen har livshotande skador.

På natten hämtade flera personer tillf förhör men de flesta fick l’ämna polisen snart. En man är misstänkt för försök till mord. I en del utländska medier har det hela uppfattats som ett terroristbrott, men polisen i Skåne har dementerat detta. Polisen menar alltså att det inte har några kopplingar till högerextremister med muslimskt ursprung. Sannolikt rör det sig om en uppgörelse i den undre världen. Alternativet till det är ett terroristbrott utfört av en högerextremist och rasist vilket ju är den vanliga typen av terroristbrott i Sverige.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements