Gängkriget på Järvafältet fortsätter

I måndags kväll skottskadades en ung man i Rinkeby. Han sköts i ryggen av andra unga män som troligen var beväpnade med automatvapen. Vittnen uppger enligt Aftonbladet att det skjutits ett flertal skott. Den unge mannen överlevde då han bara skottsäker väst. Han skjutsades till sjukhus av en privatperson. Dock var han inte allvarligt skadad.

Den unge mannen ska enligt vissa uppgifter heta Mikael Warsame och är yngre bror till Maslah Warsame som den 24 juli 2015, sköts ihjäl vid en mack på Brommaplan i efterdyningarna av ett rån. Den skottskadade unge mannen har vägrat prata med polisen.

Skjutningen har utan tvekan koppling till den så kallade dödspatrullen och fler andra mord, skjutningar och rån.

Läs mer:
Den så kallade dödspatrullen
Ett rån med fatala konsekvenser och de dödade i Rinkeby

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements