Nazist knivhögg Gothialedare

Under Gothia Cup i somras blev ett fotbollslag som just spelat färdigt sin match attackerat av en våldsam man när de var på väg från matchen. Under tumultet knivhögg den uppenbart berusade mannen en ledare för fotbollslaget. Knivhugget placerades medvetet på insidan låret för att försöka döda mannen.

Strax därefter kunde mannen gripas och vid husrannsakan i hans lägenhet hittades rasistiska och nazistiska klistermärken producerade av Nordiska Motståndsrörelsen (NMR). Mannen har i polisförhör förnekat att han är aktiv nazist, men självklart måste han sympatisera med deras åsikter då han köpt en massa nazistklistermärken från dem.

Mannen är nu åtalad för mordförsök.

Nazisterna är uppenbarligen både våldsamma och misslyckade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements