5 män misstänkta för mordet i Mariehäll

Igår mördades Joaquin Morales Basilio när hans bil besköts från annan bil I Mariehäll, Bromma i Stockholm. Inte långt därefter greps 4 personer i en bil i Märsta som kanske är misstänkta för inblandning i mordet. Polisen vill dock inte bekräfta någon koppling. Ytterligare en person greps ännu lite senare på Arlanda flygplats. Denna man är i 30-årsåldern och hemmahörande i Stockholm. I detta fall bekräftar polisen att det finns en koppling till mordet i Mariehäll.

Den mördade var en ledande person i det så kallade Bredängsnätverket som sedan länge ligger i en våldsam konflikt med ett annat kriminellt nätverk som i media går under namnet Östberganätverket.

Mördarna tillhör med stor sannolikhet Östberganätverket och mordet är troligen ett hämnd för tidigare mord som drabbat medlemmar i det sistnämnda nätverket. Polis och åklagare är dock mycket förtegna om fallet och gripandena.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements