Medlem i Hells Angels mördad utanför HA-lokalen i Karlstad

Den 48-årige Mikael Broberg hittades i onsdags (29/11) mördad utanför Hells Angels lokaler i Sjöstad, Karlstad. Polisen larmades till platsen kring 18:30 på kvällen. Samtalet polisen fick från vittnen rapporterade om en man som blev släpad och slagen. När polisen de anlände till platsen sökte de med hjälp av en hund hittade de snart en livlös man i ett hörn på tomten. Hans liv kunde inte räddas.

Mikael Broberg var en fullvärdig medlem i Hells Angels MC Karlstad och det sannolika är att han slagits ihjäl av sina egna. Bland annat ska kofot ha använts som tillhygge. Mordet blir sannolikt svårt att lösa då det skett i en gängkriminell miljö. För ovanlighetens skull hittades dock den döde i närheten av Hells Angels lokaler och de lyckade inte göra sig av med kroppen på ett ordentligt sätt. I andra fall med mord i Hells Angels-miljö har liken hittats långt efter år och långt från Hells Angels lokaler eller så har de försvunna och sannolikt döda inte hittats alls.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Medlem i Hells Angels mördad utanför HA-lokalen i Karlstad”

Kommentarer inaktiverade.