Explosion utanför bostad med koppling till gängkriminell

En explosion av något slag tycks har inträffa invid ett flerfamiljshus i Lundby på Hisingen, inte långt från Lundby gamla kyrka. I huset bor ett par släktingar till Berat Kastrati, ansedd som en ledande figur i det kriminella nätverket i Södra Biskopsgården.

Några skador på huset verkar inte ha ha uppstått och polisen fick kännedom om den misstänkta explosionen på morgonen idag, långt efter att explosionen förmodas ha inträffat. Polisen är inte på det klara med vad som exploderat men menar ändå att bomben/granaten skulle ha orsakat stor skada om den exploderat inne i en lägenhet eller ett hus.

Det är väl troligt att det handlar om ett attentat som på något sätt varit riktat mot familjen Kastrati. En av de familjemedlemmar som bor på adressen har dömts för brott, men verkar inte ha någon koppling till gängbrottslighet eller grövre kriminalitet. Ingen skadades av explosionen och endast marginella skador på fastigheten uppstod. Det verkar nog mest som om det handlar om en varning och inte ett mordförsök.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Explosion utanför bostad med koppling till gängkriminell”

Kommentarer inaktiverade.