Dödsskjutning i Helsingborg

Polisen åkte till Närlunda i Helsingborg vid 10-tiden på fredagskvällen då de fått in larm om skottlossning på Närlundavägen. Vid ankomsten till platsen hittade polisen två skjutna personer. En av männen konstaterades var död medan den andre personen fördes iväg med ambulans till sjukhuset är polisen valde att spärr av ett område runt akuten.

De skjutna är identifierade och kända av polisen sen tidigare. Den avlidne är en 23-årig man och den skottskadade en 22-årig man. 22-åringen är svårt skadad. En del vittnesuppgifter gör gällande att det fanns flera gärningsmän, kanske 3-4 stycken. Det mesta tyder på en uppgörelse i kriminella kretsar.

Utredning om mord samt mordförsök pågår med bland annat sammanställning av vittnesuppgifter och resultatet av den avslutade tekniska undersökingen på brottsplatsen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements