De enda riktigt farliga extremisterna i Sverige

Det finns bara en grupp så kallade extremister i Sverige som är riktigt farliga för andra människor. Den grupp som står för flera terroristdåd per år, mördar varje år, spränger bomber och anlägger mordbränder. Det är denna grupp som står för 90% av hatet på nätet, för i stort sett all antisemitism, för det mesta kvinnohatet, för huvuddelen av hatbrotten, för hot och våld mot politiker, för en stor del av stödet till Putins regim och för stöd till andra diktaturer och förtryck av minoriteter.

Denna grupp har stått för de flesta terroristdåd i den svenska historien och för det värsta terroristdådet i Norden. Det är en grupp som säkerhetspolisen totalt nonchalera, En grupp av människor som säkerhetspolisen till och med tillåter placera ut bomber och angripa flyktingförläggningar. Det handlar om en grupp av människor som säkerhetspolisen skyddar genom att vägra vittna och vägra visa upp bevis i rättegångar.

Som grupp beskyddas de alltså av säkerhetspolisen trots att de står för nästan allt politiskt våld i Sverige.

Det handlar om högerextremisterna, nazisterna, sverigedemokraterna, rasisterna. De är det verkliga problemet när det gäller politiskt våld i Sverige. De är överlägset flest, de är våldsammast och de är mest hatiska.

Läs mer:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements