En död vid skjutning i Helsingborg

Vid vad som misstänks vara en skottlossning i en lägenhet på Brunnbäcksgatan i Lussebäcken, Helsingborg, skadades en 23-årig man så svårt att han avled. Larmet om skottlossningen kom in vid 13-tiden på dagen.

Det är ännu klart om mannen faktiskt skadades av skott men det verkar väl sannolikt. Den dödade mannen är troligen Medin Hasic. Han har tidigare dömts för mindre narkotikabrott. Två personer, två unga män mellan 20 år och 25 år gamla, har anhållits som misstänkta för mord. De greps bara en kort stund efter larmet om den misstänkta skjutningen i det ena fallet och några timmar senare i det andra. Att ett par personer grips så snart efter en skjutning är ovanligt.

Den misstänkta skjutningen verkar ha ägt rum i en lägenhet där en person som är vän med Medin Hasic bor tillsammans med en bror och sin far. De unga män som bor i lägenheten heter Tony och Tomas Andersson och är 25 respektive 23 år gamla. Den sistnämnde verkar också ha varit vän eller bekant med med den man som sköts i Närlunda i januari.

Om det visar sig vara så är mordet eventuellt det senaste i en rad av sammanhängande mord och skjutningar i Helsingborg. Om det inte handlar om en olycka med skjutvapen inblandade. Något som ju också är tänkbart med tanke på var händelsen tycks ha inträffat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements