Boscanins dumskalleledare om brottslighet

Aleksandra Bosacnin är en lögnare av stora mått. Varje gång hon skriver en ledare i GP om brottslighet ljuger hon medvetet. För så dum som hon annars skulle vara kan hon helt enkelt inte vara. Ett typexempel är den senaste ledaren i GP som i stort sett bygger på uppgifter som Boscanin själv hittat på. De saknar i vilket fall som helst all verklighetsförankring och har inget stöd i fakta.

Kriminella i Göteborg har inte blivit mer likgiltiga mot tredje part. Det är ett påhitt av Boscanin. Den värsta och inför tredje part mest likgiltiga skottlossningen i Göteborg nånsin ägde rum år 2001.Då sköt medlemmar i Naserligan och Original Gangsters mot varandra bland hundratals badande och solbadande människor på Näsets badplats. Någon liknande incident har inte inträffat sen dess. Det värsta året när det gäller antalet dödade på grund av skjutvapen var år 2000. Andra likgiltiga handlingar från kriminella var bomben som sprängdes på Storgatan i Göteborg år 2006 mitt bland promenerande allmänhet och skolelever. Bomben i Torslanda mitt på en allmän väg kan väl också hänföras till gruppen av dåd där likgiltigheten för tredje part var mycket stor.

Skottlossningar mot lägenheter har varit vanliga sen 2000-talets början och de har inte blivit vanligare. Sen 2013 har antalet skottlossningar i Göteborg minskat och från 2016 har de minskat kraftigt. I Malmö och Stockholm började antalet skottlossningar minska under 2017. Fler skjutningar äger inte rum på platser där allmänheten vistas. Det är ett rent påhitt av Boscanin. En ren lögn. Med tanke på att antalet skjutningar minskat mycket kraftigt i Göteborg så har antalet skjutningar oavsett var de sker minskat kraftigt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements