Nu också publicerad på den finlandssvenska bloggen Tigern

Jag skriver idag på tre bloggar på regelbunden basis. Det är på denna blogg där jag skriver flera grejer varje, dels på fiskebloggen Njord där jag skriver nån grej varje dag och på De 15 familjerna där jag skriver emellanåt. Dessutom skriver jag regelbundet på historiesajten Det gamla Göteborg. Sen skriver jag då och då även på andra sajter,

Utöver detta publiceras artiklar av mig i tidningen Internationalen och jag har fått saker publicerade i Svensk Sjöfartstidning, Länspumpen och en del andra tidningar. En del inkomster får jag av detta, från reklam på de nämnda bloggarna och betalning när jag skriver i större kommersiella tidningar eller gör jobb för dem.

Nu ska jag skriva en del artiklar på den finlandssvenska bloggen Tigern. Detta trots att jag inte Politiskt blir det ungefär samma ämnen och inriktning som på denna blogg. Möjligtvis blir det lite mer inriktat på Finland och förhållanden som har med både Sverige och Finland att göra. Föreningen som driver Tigern är också utgivare av tidskriften Ny Tid.

Ny Tid är en partipolitiskt obunden vänstertidskrift med fokus på kultur, samhälle, politik och miljö. Tidskriften uppger sig värna om den långa och långsamma journalistiken och blandar utrikesreportage med personporträtt, essäer, recensioner och konst- och kulturdebatt.

Läs den presentation av mig själv som jag skrivit på Tigern.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!