Man ihjälskjuten i Kroksbäck, Malmö

Strax efter midnatt natten mellan söndag och måndag larmades polisen av flera personer om en misstänkt skottlossning från ett grönområde i Kroksbäck. Polis skickas till platsen för kontroll och en skottskadad man anträffades. Ambulans körde den skjutne till sjukhuset där han senare konstaterades avliden.

Den dödade mannen är identifierad och anhöriga meddelade. Han uppges bära namnet Emad Abou Hichme och påträffades bara 100 meter från där en annan man, David Shahin, hittades skjuten i förra veckan.  Den nu dödade var bekant eller vän med den person som tidigare varit gripen som misstänkt för mordet på Shahin. Polisen uppger dock att de inte ser nåt samband mellan de två morden.

Båda morden bär prägel av gängrelaterade mord i den undre världen, men mordoffret förra veckan har ingen känd koppling till gängrelaterad brottslighet vilket det senaste mordoffret däremot verkar ha.

Advertisements