Katerina Janouch kan aldrig ha varit i Göteborg

Göteborg är den storstad i Sverige som har minst brottslighet, överlägset lägsta sexualbrottsligheten och minst skjutande. Ändå tycks Janouch tror att staden inte går att besöka. Hon måste på något sätt inte förstå verkligheten, inte kunna ta in verkligheten och inte klara av att dra egna slutsatser av verkligheten.

Hon verkar med andra ord vara rätt dum. Men det är hon förstås inte. Hon är bara en högerextrem propagandamakare som vill smutskasta Göteborg då staden är centrum för Sveriges vänster.

Vänsterpartiet har dubbelt så stort stöd i Göteborg som i Sverige som helhet och Sverigedemokraterna har bara hälften så stort stöd. Göteborg är staden annorlunda. Staden där sexbrotten är få, där skjutandet och brottsligheten minskat kraftigt och där arbetslösheten är låg. Staden där arbetskraftsinvandringen är stor, kanske lika stor som flyktinginvandringen.

Janouch har uppenbarligen inte brytt sig om att kolla några som helst fakta och hittar på om verkligheten. Fantiserar. Ljuger.

Faktum är att i det vänliga Göteborg kan vem som helst röra sig fritt varsomhelst.

Läs också:

Advertisements