32-åring från Göteborg en av två gripna för spelcafémorden

Två personer har gripits och anhållits som misstänkta för inblandning i den brutala skjutningen på utanför ett spelcafé på Drottninggatan i Malmö den 18 juni i somras där tre människor miste livet och flera andra träffades av skott.Totalt träffades sex personer.

En av de anhållna, en 32-åring är skriven och bosatt på Hisingen i Göteborg. Han anhölls i torsdags morse och har begärts häktad. Ytterligare en man är anhållen men begärdes inte häktad utan har släppts fri. 32-åringen har enligt uppgifter en anknytning till Vårvädersligan, men det är oklart vilken av de två falangerna som idag skjuter på varandra, Kastrati eller Jobe, han tillhör.

Efter skjutningen flydde mördarna till Arlöv där flyktbilen hittades. Sannolikt bytte de transportmedel på platsen. Till flera bilar eller en annan bil.

Advertisements