Skott mot villa – hämnd för hot i Haga

Häromdagen hotades en ung kvinna i Haga som är anhörig till kriminella personer i den kriminella gruppering som finns runt familjen Kastrati (Kastrati-falangen som kallas B-falangen i GP).  Igår kväll, cirka 21:30, sköts det mot en villa någonstans på Hisingen. I villan bor det en person som är anhörig till kriminella personer i Jobe-falangen (A-falangen i GP).

Skotten mot villan kan ses som en hämnd för händelsen i Haga. Ingen av händelserna har troligen handlat om mordförsök utan det handlar nog om hot. Gängen visar att de kan slå till mot vem som helst, anhöriga och närstående, när som helst.

En man med moped sköt mot villan men avlägsnade sig snabbt därifrån.

Kastrati-falangen och Jobe-falangen var tidigare tillsammans den så kallade Vårvädersligan. Men på grund av någon affär där osämja uppstod mellan ett antal personer vilket ledde till ett mord så har Vårvädersligan splittrats upp i två kriminella grupperingar kring var sin släkt, Kastrati respektive Jobe. Alla personer som bär dessa namn är på inget sätt kriminella och en del är inte ens släkt med varandra.

Läs mer:

Advertisements