Skottlossning vid järnvägsstationen i Uddevalla

Mordet på Älvsjö station i Stockholm var inte den enda skjutningen vid en järnvägsstation igår. Även i Uddevalla sköts det också i närheten av järnvägsstationen, enligt uppgift på Silentzvägen. Larmet till polisen kom in strax efter klockan sju på kvällen.

De som besköts var två unga män i 25-årsåldern. En av dem träffades av flera skott och fördes med ambulans till sjukhus. Skadorna uppges inte vara livshotande. Det ska har rörts sig om fler än en gärningsman. Den skadade mannen är känd av polisen sen tidigare och polisen tycks anse att det handlar om en uppgörelse i den undre världen.  Uddevalla har dock inga kända kriminella nätverk och gäng. Händelsen utreds som mordförsök.

Däremot drabbades staden av ett mycket uppmärksammat trippelmord nästan på dagen för 4 år sen.

.

Advertisements