Skottlossningen i Uddevalla och trippelmordet

En av de personer som bor i den radhusliknande hyreslägenhet (det handlar inte om en villa som det stått i media) som besköts i Herrestad i utkanten av Uddevalla förekommer i utredningen kring trippelmordet i Uddevalla som vittne. Han, en man i 35-årsåldern, verkar inte ha varit något väsentligt vittne och det förefaller orimligt att han skulle ha blivit beskjuten på grund av det. En del tyder på att han rör sig i utkanten av kretsar som kan betraktas som kriminella men han verkar inte vara dömd för något brott.

Villan besköts med 10-15 skott under natten till måndagen och polisen har redan anhållit en man som misstänkt för brottet som rubriceras som mordförsök. Den anhållne mannen är i 25-årsåldern, och känd av polisen sen tidigare vilket betyder att han sannolikt är dömd för brott. Brottsligheten kan dock vara av obetydlig natur som narkotikainnehav eller rattfylleri. Men det kan naturligtvis också vara något värre.

Den här typen av händelser brukar ha med uppgörelser inom den undre världen att göra och så är det väl sannolikt också i detta fall.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!