Såg ut som ett trippelmord från en gangsterfilm men var nåt helt annat

På torsdagskvällen strax innan klockan 7 kom ett larm om en brinnande bil invid Skogsvallens IP i Storvreta som är ett mindre samhälle norr om Uppsala. Brandkår och polis åkte till platsen och när branden släcktes hittades tre döda personer i bilen. Polisen misstänker att de tre personerna mördats. Vilket väl verkar troligt. Vilka de är, vilka åldrar och kön de har är än så länge okänt liksom hur de dött.

Det kan handla om en uppgörelse i kriminella kretsar, men det skulle också kunna handla om nåt familjerelaterat såsom utvidgat självmord eller ha nåt hedersmotiv. Att sätta eld på bilen har i alla fall varit ett försök att dölja spår efter de troliga morden samt ett sätt att försvåra identifiering av offren. Det mesta troliga är därmed kanske en uppgörelse av något slag bland kriminella men det återstår att se. Det hela är som hämtat ur en US-amerikansk gangsterfilm.

PS kl. 14:14. Det har visat sig att det troligen handlar om ett utvidgat självmord.  En pappa och hans två små barn i förskoleåldern. Orsaken till händelsen är fortfarande oklar.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!