Ytterligare en häktad för mord i Norrköping den 9 april

En man har häktats  som misstänkt för medhjälp till mord och medhjälp till försök till mord. Han greps när han återvände från utlandet. Brottsmisstankarna avser den händelse då en man i 40-årsåldern sköts till döds vid en snabbmatsrestaurang i Ingelsta, Norrköping, sent på kvällen torsdagen den 9 april.

– Mannen har varit anhållen i sin frånvaro och han greps i lördags på Arlanda när han återkom efter en utlandsvistelse, säger kammaråklagare Anna Lander som leder utredningen under ordinarie åklagares semester, i ett pressmeddelande.

Sen tidigare är fem andra personer häktade som misstänkta för inblandning i mordet. Totalt är nu sex personer häktade. Fyra är misstänkta för mord och försök till mord medan två är misstänkta för medhjälp till mord och försök till mord. Två häktades bara några dagar efter mordet. Det råder yppandeförbud kring målet vilket gör att det bara finns knapphändiga uppgifter. Men skjutningen antas ha en koppling till en konflikt mellan No Surrender MC och Bandidos MC.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!