Magasinet Paragraf är bra men inte Sveriges största kriminal- och rättsmagasin

Magasinet Paragraf är en bra nättidning som hävdar att de är Sveriges största kriminal- och rättsmagasin. Det senare är inte korrekt. Min blogg är troligtvis betydligt större och därmed Sveriges största sajt med inriktning på kriminalitet och kriminalpolitik. Min blogg är därmed Sveriges största kriminalmagasin. Detta enligt olika rankningssajter på nätet.

På Alexa.com saknar Magasinet Paragraf rankning medan min blogg har det vilket betyder att min blogg är avsevärt större än Magasinet Paragraf. 142 sajter länkar in till min blogg, men bara 65 länkar in till Magasinet Paragraf. Enligt Google länkar 891 andra domäner till min sajt och jag har 234 914 externa backlinks. Till Magasinet Paragraf länkar 316 domäner och de har 25 010 externa backlinks.

Samtidigt är min sajt också Sveriges näst största vänstersajt. Endast ETC är större. Betydligt större.

Jag tycks dock i större utsträckning än de andra sajterna (gäller både Magasinet Paragraf och ETC) ha vanliga människor som läsare. Min blogg uppmärksammas i stort sett aldrig i vanlig media eller av medelklassmänniskor i storstäderna. Enligt Google har cirka 70% av mina läsare låg utbildning (2 år i gymnasium eller lägre).

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!