Terroristerna i England förmodligen en bluff

Stort rabalder förra veckan i England. kaos på flygplatser. 24 ”terrorister” gripna. men allt kanske är en bluff. Två av de gripna är redan frisläppta och en av dem är inte misstänkt för nånting. Gripandena bygger dessutom på vittnesmål från en person som greps i Pakistan. Ett sånt vittnesmål är ju knappast värt pappret det är skrivet på. I Pakistan är tortyr vardagsmat och korruptionen oändlig. Läs gärna Jan Guillous utmärkta krönika i Aftonbladet, Tro aldrig på någonting som skrivs om al-Qaida

Sen kan man ju fundera över hur det fungerar på flygplatserna. Först går du igenom säkerhetskontrollen. Därefter kan du skaffa flaskor, knivar med mera i tax-freeshopperna och på restaurangerna. Varför ska man ta med sig vapen hemifrån när dom redan finns på flygplatsen?

Anders_S

Mats Runvall på Yelah.net:Bara var sjunde terrorgripen i Storbritannien åtalas för brott. Polisen förklarar den usla träffsäkerheten med de ”utbredda konspirationerna” som kräver ”handfasta tillslag” på ett ”tidigt stadium”. Med såna direktiv är det lätt att vara terrorpolis. Allt är tillåtet. Närsom. Hursomhelst. Bodströms upphetsade flåsningar hörs lång väg.

Advertisements