Tragedin i Palestina

Vi i västvärlden fortsätter leva som om ingenting hänt. Som om Palestina inte finns. Israels ockupation och förtryck ihop med omvärldens likgiltighet och bojkott av Palestina har nu lett till att palestinier strider mot varandra. Jinge har flera bra kommentarer i ämnet, Den israeliska draksådden, Sprider sig inte striderna till Västbanken nu?, Esbati skriver också bra.

Det hela är absurt. Varför bojkottas de som är de svaga. Varför bojkottas den som ligger under? Varför bojkottas de förtryckta? Varför bojkottas Palestina? När vi borde bojkotta förtryckaren! När vi borde bojkotta ockupanten! När vi borde bojkotta den starke! När vi borde bojkotta den som har överläge! När vi borde bojkotta Israel!

Och Bildt hycklar. Upphäva bojkotten så så palestinierna får möjlighet att överleva. Men se det vill inte Bildt. Han bara snackar skit.

Borgarmedia: SVD1, SVD2, SVD3, DN1, DN2, AB, EX
Andra bloggar om: , , ,
Technorati: , , ,