Tomt i mitt hus

I två och en halv vecka har det varit full rulle i mitt hus. Bägge mina barnbarn, bägge mina döttrar och deras män har varit på besök. Varje morgon har jag tittat på blommor och fåglar med det ena barnbarnet. Det andra barnbarnet har vaknat senare och varit enormt intresserat av traktorerna som står utanför en grannes hus. Bägge har de hjälpt mig med att bygga en altan och eftersom de båda bara är cirka 1 och ett halvt år gamla har bygget inte gått särskilt fort.

Nu har de alla åkt hem till sitt. Den ena familjen har åkt till USA och New York. Och inte har jag hört att det skulle finnas nån terroristskräck där. Det, liksom det stormkaos som svenska tidningar rapporterat om, verkar vara mindre i verkligheten än i media. Man kan inte lita på de svenska tidningsdrakarna.

Den andra familjen har bara åkt till Halmstad. Därifrån har jag inte hört om några katastrofer. Kanske inte lika intressant med Halmstad som New York.

Det har bara gått en dag sen den ena familjen och det ena barnbarnet åkte till New York och för bara några timmar åkte de andra till Halmstad. Men jag saknar dem redan. Det är i och för sig lugnt och skönt. Men samtidigt är det så tomt, så tomt.

Andra bloggar om: , ,

Advertisements